Viering live bekijken of beluisteren

De vieringen van de Protestantse Wijkgemeente Apeldoorn-Noordoost (PWANO) worden elke zondag vanuit de Julianakerk aan de Deventerstraat uitgezonden via YouTube. U kunt kiezen of u een viering met beeld én geluid wilt bekijken (video), of alleen wilt luisteren (audio).

Rechtstreeks bekijken (video)
Om een videodienst van onze wijkgemeente te bekijken klik u op deze link of op onderstaande foto.
U krijgt dan de hoofdpagina van ons YouTube kanaal op uw scherm. De rechtstreekse uitzending begint ongeveer een kwartier voor aanvang.

Voorganger op zondag 7 april 2024 – 10:00 uur: ds. S. Siebert

Boven de tekst “Eerdere livestreams” verschijnt dan een beeldvenster. Rechtsonder staat “LIVE”. Klik op dat venster.
Heeft u de YouTube app op uw tablet, telefoon of televisie (!) dan kunt u daarmee ook de videodienst ontvangen. Klik op “Zoeken” of op het vergrootglas symbool en typ: pwano.

Dienst beluisteren (alleen audio)
Om een viering rechtstreeks te beluisteren klikt u op deze link. Ook nu weer: vanaf circa 15 minuten vóór aanvang van de viering. Deze knop werkt alléén tijdens de viering.

Later in de week terugkijken (video)
De video-opname blijft twee weken beschikbaar op dezelfde YouTube pagina. U vindt de opname dan onder “Eerdere live streams”.
Houdt u er wel rekening mee dat de live uitzending ongeveer een kwartier voor aanvang van de dienst begonnen is, dus bij terugkijken van de opname zult u een kwartier vooruit moeten springen.
In verband met auteursrechten van de componisten en tekstschrijvers van liederen uit het Liedboek voor de kerken, is het ons niet toegestaan diensten langere tijd op YouTube te laten staan.

Later terug luisteren (audio)
De diensten worden ook als geluidsbestand (mp3) opgenomen. Klik op de oranje balk “Voorgaande vieringen” op deze pagina.

Orde van dienst
De Orde van Dienst kunt u inzien via het menu aan de rechter zijde. Klik op de link “Nieuwsbrief & Orde van de Dienst” naast de datum. Op de volgende pagina vindt u links naar de Orde van de Dienst en de Nieuwsbrief van die zondag.

Reactie
Vragen of opmerkingen over de rechtstreekse uitzendingen of de opnames kunt u het best via e-mail sturen naar .