Vieringen beluisteren

l'Ecoute

Alle vieringen van de Protestantse Wijkgemeente Apeldoorn-Noordoost (Julianakerk) worden uitgezonden via internet. De zondagse vieringen beginnen om 10 uur.
Om een viering rechtstreeks te beluisteren klikt u op onderstaande knop:

LET OP: Deze knop werkt alléén tijdens een viering, dus van circa 5 minuten vóór aanvang tot en met het einde van de viering.

Op ieder ander moment kunt u de verbinding “testen” door te klikken op onderstaande knop:

Ziet u een melding: “Wilt u broadwave.asx van pwano2019.hopto.org openen of opslaan?”, klik dan op de knop Openen of indien deze niet aanwezig is, eerst op Opslaan en daarna op Openen.

Orde van dienst
Tijdens het beluisteren van de viering kunt u de Orde van Dienst inzien. Klik in het menu aan de rechter zijde, op de knop “Nieuwsbrief & Orde van de Dienst“.
Op de volgende pagina vindt u links naar de Orde van de Dienst en de Nieuwsbrief van die zondag.

Opnames
Alle vieringen worden óók opgenomen. Deze opname (MP3 bestand) wordt zo snel mogelijk na afloop op de website geplaatst, zodat u de viering later op de dag of in de week kunt terug luisteren. Klik daarvoor onder het kopje “Afgelopen vieringen” op de link “Dienst terugluisteren” naast de betreffende datum.

Reactie
Vragen of opmerkingen over de rechtstreekse uitzendingen of de opnames kunt u het best via e-mail sturen naar .

De afbeelding bij dit bericht is “l’Ecoute” van Henri De Miller. Een sculptuur die u kunt vinden in Parijs bij het Forum, de Bourse du Commerce en de mooie Saint-Eustache-kerk.