Viering live bekijken of beluisteren

De vieringen van de Protestantse Wijkgemeente Apeldoorn-Noordoost (PWANO) worden elke zondag om 10.00 uur vanuit de Julianakerk aan de Deventerstraat uitgezonden via internet. U kunt kiezen of u een viering met beeld én geluid wilt bekijken (video), of alleen wilt beluisteren (audio).

Rechtstreeks bekijken
Om een videodienst van onze wijkgemeente te bekijken klik u op onderstaande foto. U krijgt dan de hoofdpagina van ons YouTube kanaal op uw scherm. Klik op de foto die u daar ziet. De rechtstreekse uitzending begint ongeveer een kwartier voor aanvang van de dienst. Er staat dan “LIVE” rechts naast dit venster. U kunt het beeldvenster ook maximaliseren (beeldvullend maken). Klik dan op dit symbool in de rechter benedenhoek.


Heeft u de YouTube app op uw tablet, telefoon of televisie (!) dan kunt u daarmee ook de videodienst ontvangen. Klik op “Zoeken” of op het vergrootglas symbool en typ: pwano.

Later in de week terugkijken
De video-opname blijft de hele week beschikbaar op dezelfde YouTube pagina. Houdt u er wel rekening mee dat de live uitzending ongeveer een kwartier voor aanvang van de dienst begonnen is, dus bij terugkijken van de opname zult u een kwartier vooruit moeten springen.

Dienst beluisteren (alleen audio)
Om een viering rechtstreeks te beluisteren klikt u op onderstaande knop. Ook nu weer: vanaf circa 15 minuten vóór aanvang van de viering. Deze knop werkt alléén tijdens de viering.

Orde van dienst
De Orde van Dienst kunt u inzien via het menu aan de rechter zijde. Klik op de link “Nieuwsbrief & Orde van de Dienst” naast de datum. Op de volgende pagina vindt u links naar de Orde van de Dienst en de Nieuwsbrief van die zondag.

Reactie
Vragen of opmerkingen over de rechtstreekse uitzendingen of de opnames kunt u het best via e-mail sturen naar .