Viering live bekijken of beluisteren

De vieringen van de Protestantse Wijkgemeente Apeldoorn-Noordoost (PWANO) worden elke zondag om 10.00 uur vanuit de Julianakerk aan de Deventerstraat uitgezonden via internet. U kunt kiezen of u een viering met beeld én geluid wilt bekijken (video), of alleen wilt beluisteren (audio).

Rechtstreeks bekijken
Om een videodienst van onze wijkgemeente te bekijken klik u op onderstaande foto. U krijgt dan de hoofdpagina van ons YouTube kanaal op uw scherm. Klik op de foto die u daar ziet. De rechtstreekse uitzending begint om ongeveer kwart voor tien. Er staat dan “LIVE” rechts naast dit venster. U kunt het beeldvenster ook maximaliseren (beeldvullend maken). Klik dan op dit symbool in de rechter benedenhoek.


Heeft u de YouTube app op uw tablet, telefoon of televisie (!) dan kunt u daarmee ook de videodienst ontvangen. Klik op “Zoeken” of op het vergrootglas symbool en typ: pwano.

Later in de week terugkijken
De video-opname blijft de hele week beschikbaar op dezelfde YouTube pagina. Soms lukt dat niet vanwege een blokkade. Dan kunt u de viering HIER terugkijken. Maar als alles door de YouTube beugel kon dan klikt u op de foto hierboven om terug te kijken. Houdt u er wel rekening mee dat de uitzending om ongeveer kwart voor tien begonnen is. U zult dus een kwartier vooruit moeten springen.

Dienst beluisteren (alleen audio)
Om een viering rechtstreeks te beluisteren klikt u op onderstaande knop. Ook nu weer: vanaf circa 15 minuten vóór aanvang van de viering. Deze knop werkt alléén tijdens de viering.

Geluidsopname later in de week beluisteren
Alle vieringen worden óók opgenomen als geluidsbestand (mp3). Deze opname wordt zo snel mogelijk na afloop op deze website geplaatst. Klik onder het kopje “Afgelopen vieringen” op de link “Dienst terugluisteren” naast de betreffende datum.

Orde van dienst
De Orde van Dienst kunt u inzien via het menu aan de rechter zijde. Klik op de knop “Nieuwsbrief & Orde van de Dienst“.
Op de volgende pagina vindt u links naar de Orde van de Dienst en de Nieuwsbrief van die zondag.

Reactie
Vragen of opmerkingen over de rechtstreekse uitzendingen of de opnames kunt u het best via e-mail sturen naar .