De rode draad, gesprekken over het geloof voor de tussengeneratie

Binnen onze kerk houden wij gesprekken voor de tussengeneratie over het geloof onder de titel >de rode draad’. Een rode draad geeft de loop van iets aan. Wellicht loopt het geloof als een rode draad door jouw leven of zou je dat graag willen. Wie of wat is de tussengeneratie? Volgens omschrijvingen in de media ben je dan tussen de 40 en 60 jaar. Dit is voor ons slechts een indicatie.

Praat, denk en luister mee. Wij komen bij elkaar van 20.00 uur tot 21.30 uur bij iemand thuis.

Wil je bijtijds een aankondiging/herinnering hebben per mail of Whatsapp, geef je naam en mailadres of mobiele nummer dan door aan ds Corma Baas, tel: 7519430 of mail: Ook als je één keer wilt deelnemen, ben je uiteraard van harte welkom!!

Donderdag 30 mei vertrekken wij om 20.00 uur vanaf het plein bij de kerk voor een gezamenlijke wandeling. Gespreksonderwerpen genoeg voor onderweg!