Leeskring en lezing ‘GELD EN GO€D’ van Alain Verheij in februari en maart


In zijn boek ‘Geld en goed’ onderzoekt Alain Verheij wat wij doen met geld en wat geld met ons doet, en hoe we de wereld mooier kunnen maken door anders naar geld te kijken. Inspiratie vindt hij in de eeuwenoude bijbelverhalen, die een verrassend licht werpen op hedendaagse urgente kwesties. Én hij zet óns aan het denken over hoe wij de wereld kunnen verrijken door anders met ons geld om te gaan.

We houden hierover een leeskring gezamenlijk met de Jachtlaankerk, de Grote Kerk, de Goede Herderkerk, Wijkgemeente Noord-Oost én geloofsgemeenschap De Drie Ranken. We lezen en bespreken dit boek in vier avonden op vier verschillende locaties, telkens van 20.00 – 21.30 uur:

Maandag 20 februari 2022 – Jachtlaankerk
Maandag 6 maart 2022 – De Drie Ranken
Maandag 13 maart 2022 – Julianakerk
Maandag 20 maart 2022 – Grote Kerk: lezing door Alain Verheij

De laatste avond, de lezing van Alain Verheij zelf, is ook los van de andere avonden te bezoeken. We vragen voor de lezing in de Grote Kerk een vrijwillige bijdrage (richtbedrag € 5,-).

Aanmelden (graag vóór 7 februari) bij ds. Michiel de Leeuw: / 0642089096.