VONO 2022

Donderdagavond 21 juli om 18.00 arriveerde de Vonogroep bij Agrifirm na 11 dagen Albanië. 11 bijzondere dagen waarin we met onze activiteiten voor sommige mensen het verschil konden maken. Ook hebben we de sporthal in Gramsh op mogen fleuren met het logo van de school en een afbeelding van sportattributen. In Elbasan hebben we een muur beschilderd met de afbeelding van 3 vogels en hebben we de sporticonen van 2019 bijgewerkt. In de buurt van Tirana hebben we een kamer van een huis gewit en hebben we een stucadoor betaald om een andere kamer te laten stucen. Foto’s daarvan zullen we binnenkort krijgen. Het was een schitterende reis waarbij we ook veel van het land hebben mogen zien. Mensen die voor het eerst mee waren zeiden gelijk: Volgend jaar weer. De foto’s zijn te zien op de facebooksite van VONO en binnenkort op de site van vanoostnaaroost. Al de activiteiten die we hebben mogen doen zijn mogelijk gemaakt door de eigen bijdrage van de deelnemers maar ook door de opbrengst van de verkoop van de VONO- artikelen: kaas, bonbons, wijn en wasbonnen. Om ook volgend jaar de projecten te kunnen bekostigen gaat de verkoop van wijn en wasbonnen gewoon door. Niet meer bij de uitgang van de kerk maar via Fortlaan 43. Wel even bellen of er iemand thuis is. (055-7519430)

De afgelopen reis kunt u terugzien op facebook vanoostnaaroost