Kunst in de kerk

EXPOSITIE GERDA DAPPER

Vanaf zondag 5 juni tot en met zondag 17 juli exposeert Gerda Dapper haar portretten van de gekleurde mens! Al van jongs af aan hadden tekenen en schilderen haar grote belangstelling.
Haar fascinatie voor het tekenen en schilderen van portretten ontstond door haar verblijf lange tijd in Kenia en Nicaragua. Afgelopen maand mei reisde ze opnieuw samen met haar man naar Kenia, waar haar man een training gaf in low technology om waterputten en touwpompen te maken. Na de jaren in Afrika ging ze in Nederland aan de slag als NT2 docent. Daar, omringd door buitenlanders inspireerde dat haar dat tot het schilderen van  ‘ Drie generaties gastarbeiders ‘ Drie uit deze serie hangen nu in het gezondheidscentrum De Parelvisser. De hele serie is te bekijken op gerdadapper.weebly.com. Ook schildert ze in opdracht portretten vanaf € 300.  Meer  informatie over Gerda Dapper is te lezen bij de expositie in de kerk.

Kijk voor eerdere exposities op https://pwano.nl/kunst-in-de-kerk/