Welkom in de kerkdiensten

De afgelopen weken is de Julianakerk weer open gegaan en we zien dat het bezoek geleidelijk aan weer op gang begint te komen. U heeft deze week de besluitvorming van de regering kunnen volgen. Wat betekent dit voor ons!Komende zondag treft u de kerk nog aan zoals deze de laatste tijd is ingericht, waarbij de Bloemheuvelkant is ingericht, rekening houdende met de 1,5 meter. Als u de kerk binnengaat, graag nog wel met een mondkapje op en we houden nog rekening met de 1,5 meter. Na de dienst is er nog geen koffiedrinken.Volgende week, zondag 27 februari, is de kerk ingericht zonder rekening te houden met de 1,5 meter afstand en is ook het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Na de dienst is er weer gelegenheid om koffie te drinken.  Fred Niezink (voorzitter kerkenraad)