De rode draad, gesprekken over het geloof voor de tussengeneratie

Binnen onze kerk houden wij gesprekken voor de tussengeneratie over het geloof onder de titel >de rode draad’. Een rode draad geeft de loop van iets aan. Wellicht loopt het geloof als een rode draad door jouw leven of zou je dat graag willen. Wie of wat is de tussengeneratie? Volgens omschrijvingen in de media ben je dan tussen de 40 en 60 jaar. Dit is voor ons slechts een indicatie.

Praat, denk en luister mee. Wij komen bij elkaar van 20.00 uur tot 21.30 uur bij iemand thuis.

Wil je bijtijds een aankondiging/herinnering hebben per mail of Whatsapp, geef je naam en mailadres of mobiele nummer dan door aan ds Corma Baas, tel: 7519430 of mail: Ook als je één keer wilt deelnemen, ben je uiteraard van harte welkom!!

Dinsdag 16 April, Levensreis
Deze bijeenkomst is op Mansardehof 26
Onder het kopje >levensreis= staan in het nieuwe liedboek tal van gebeden en liederen die gaan over ziek zijn, eindigheid, afscheid nemen, sterven.
Wat doet ziekte met je? Hoe heeft het je leven veranderd? Kun je leven met het feit dat je afstand en afscheid moet nemen van wat daarvoor zo vanzelfsprekend leek?

Donderdag 30 mei Wandelend door het leven gaan
Wandelend, pratend, genietend, brengen we deze avond met elkaar door. Houd de nieuwsbrief of je appl in de gaten voor informatie over plaats van vertrek