Fotowedstrijd: wat bezielt je?

Wat bezielt u, wat bezielt jou? Is het een goed boek, een psalm, een ontmoeting, of de schoonheid van de bergen? Is het nog iets heel anders? Bedenk het eens voor jezelf, praat erover met elkaar en probeer het vangen in een beeld.
Want ‘Wat Bezielt Je?’ is het thema van een fotowedstrijd die we deze zomer willen organiseren. Of je nu een bedreven fotograaf bent, of nog nooit een camera hebt vastgehouden, aan deze wedstrijd mag iedereen meedoen, van jong tot oud.

Wat is de bedoeling?

Maak een foto met als thema ‘Wat bezielt je?’ Stuur deze foto met een korte omschrijving én uitleg waarom deze foto bij het thema past (maximaal 50 woorden) voor 27 augustus naar .
Een beetje bijsnijden mag, maar lever een zo groot mogelijk bestand aan, voor de beste kwaliteit. Voor de kenners: het liefst 10 megapixel of meer. Kleine digitale bewerkingen zoals de belichting of witbalans aanpassen, kunnen natuurlijk. Een kleine tip: overdrijf niet! Ingrijpender aanpassingen, zoals elementen toevoegen of verwijderen, zien we liever niet.
De mooiste foto’s zullen in september/oktober uitvergroot in de kerk worden geëxposeerd.
Dus ontspan de sluiter en jezelf, en doe mee!