Vonovo 2021


Dinsdag 24 augustus kwam vonovo2021 weer thuis van hun reis. Het was goed om de contacten ook live te kunnen aanhalen. We hebben uit naam van onze wijkgemeente vele projecten kunnen steunen: een onvergetelijke dag voor de patiënten in Elbasan met fris geverfde ban ken, huizen in Gramsh die opgeknapt zijn met een nieuw likje verfje. We hebben de school in Gramsh twee nieuwe computers, een projector en een printer kunnen geven voor het onderwijs. Waar wij zelf eerst dachten aan nieuwe meubels bleek dat de regering binnenkort de school van nieuwe meubels gaat voorzien. Ook hebben we de huizen bezocht waarvan de bewoners dankzij uw hulp een totaal nieuw onderkomen hebben kunnen krijgen. In die buurt zagen we ook een huis dat duidelijk onbewoonbaar was, maar toch werd bewoond. We zullen kijken wat we daar de komende tijd eventueel aan kunnen doen.

Foto’s en verhalen kunt u vinden op de website vanoostnaaroost.nl of op facebook

U kunt ook HIER de toespraak bekijken van Father Gregory over 5 jaar vriendschap met VONO, die eigenlijk 6 jaar geleden begon met een klein briefje.