Kunst in de kerk

Vanaf zondag 18 juli tot eind augustus kunt u genieten van het mooie mooi werk van Sandra Bartels. In het stukje hieronder stelt ze zich voor en vertelt ze wat voor haar belangrijk is in haar werk.

Ik ben Sandra Bartels en ik maak diertekeningen met softpastel en pastelpotloden. Na het Grafisch Lyceum Utrecht te hebben afgerond ben ik jaren werkzaam geweest in de reclamewereld. Ik ben autodidact en heb de afgelopen jaren mijn pasteltechniek verder ontwikkeld.
Ik heb mogen exposeren in London, ‘The Mall Galerie’ en ben in 2019/2020/2021 finalist geworden bij ‘Wildlife Artist of the Year’ – David Shepherd Wildlife Foundation. Ook dit jaar mag ik in okt. weer exposeren bij Galerie Staphorsius in Westzaan bij expositie ‘Natuurlijk Natuur’. Daarnaast heb ik verschillende werken binnen Nederland maar ook naar het buitenland verkocht.
Ik werk ook in opdracht, meestal huisdieren (paarden, katten en honden, konijnen) maar ook wildlife. Ik werk graag gedetailleerd en realistisch, met name het vastleggen van de persoonlijkheid en uitdrukking van het dier weten te treffen is voor mij belangrijk. Voorbeelden van mijn werk kunt u vinden op www.sandrabartelsartist.nl of neem contact op via

Kijk voor eerdere exposities op https://pwano.nl/kunst-in-de-kerk/