Kerkdiensten in Oktober

In oktober zitten we  de komende zondagen met maximaal 30 mensen in de kerk en de kinderen van de kindernevendienst in de Ontmoeting. Voor deze diensten moet u zich aanmelden. In de kerk kunnen de aangemelde mensen de opname van de de kerkdienst meemaken die via de website te beluisteren en te zien is. We gebruiken hiervoor gemeentezang uit eerder opgenomen diensten. Voor de kerkdiensten gebruiken we het voorgeschreven protocol. Hiervan is een stroomschema gemaakt dat u HIER kunt vinden. Met de mensen in de kerk, de luisteraars en kijkers thuis hopen we zo met elkaar in de maand oktober verbonden te blijven. Tijdens deze diensten is er een collectemoment. De behoefte aan een bijdrage blijft in deze moeilijke tijd bij alle collectedoelen onverminderd aanwezig. Vaak is die behoefte nu zelfs groter. Er zijn al veel mooie initiatieven genomen om elkaars aanwezigheid toch te voelen. Ook hier kunnen we op, een andere manier, toch met elkaar samen werken om ondersteuning te bieden. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u alsnog een dienst meemaken dan kunt u kijken of er nog plaats is via

Dat kan via de Tikkie-app op uw telefoon waarmee deze QR code kan worden gescand.
Maar natuurlijk kan het ook via:

NL25 RABO 0373 4109 99
t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente
Graag met vermelding van Noordoost en de zondag(en) waar uw collecte voor bestemd is.

Er kan in beide gevallen één gift worden gedoneerd, deze zal evenredig verdeeld worden over de genoemde doelen.

Voor de maand oktober heeft de Voedselbank rijst aangegeven, maar ook producten zoals houdbare melk, pasta, pannenkoekmix, houdbare broodbeleg en thee blijven welkom. Die kunt u uiteraard (de hele week) brengen in de mand aan Rhapsodiestraat 3, maar vanaf nu ook weer op zondagochtend vóór de dienst in de Julianakerk. Ook DE-punten (graag per 1000) en envelopjes met een financiële bijdrage kunnen op beide plaatsen gebracht worden. En het blijft natuurlijk mogelijk te doneren via het nummer: NL 65 RABO 0119 0766 67 t.n.v. Voedselbank Apeldoorn. De Voedselbank en hun klanten zijn er heel blij mee!