De rode draad, gesprekken over het geloof  voor de tussengeneratie

Binnen onze kerk houden wij gesprekken over het geloof onder de titel ‘de rode draad’. Een rode draad geeft de loop van iets aan. Wellicht loopt het geloof als een rode draad door jouw leven of zou je dat graag willen. Praat, denk, luister en lees dan met ons mee. Je bent van harte welkom. Iedere maand komen we bij elkaar van 20.00 uur tot 21.30 uur bij iemand thuis. Wil je maandelijks een aankondiging hebben per mail, geef je naam en mailadres dan door aan ds Corma Baas, tel: 7519430 of mail: Ook als je één keer wilt deelnemen, ben je uiteraard van harte welkom. Elke avond heeft namelijk zijn eigen invalshoek en thema.

Woensdag 11 maart gaat het over: Accepteren, aanvaarden, loslaten. Deze bijeenkomst is op Bierbrouwershorst 42 bij Annemieke Koldenhof

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen
Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen
Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien!
Woorden, toegeschreven aan Augustinus. Niet alles in het leven is leuk, is goed geweest, is dragelijk. Moet je dat dan maar een leven lang met je meezeulen? Wat zeggen die woorden accepteren, aanvaarden en loslaten ons? Kunnen we dat

Kijk HIER voor het volledige jaarprogramma