KIDs kledingmarkt 1 november

Vrijdag 1 november De winter komt er weer aan. Hoe leuk is het dan dat je voor een kleine prijs je kinderen groots kan verwennen. 1 november is er daarom weer onze KIDSkledingmarkt bij de Julianakerk in de Ontmoeting een kledingmarkt zijn voor ouders in Apeldoorn die het niet zo breed hebben. Om een aanbod aan kleding te kunnen leveren, moet er eerst kleding ingezameld worden.
Op dinsdag 15 oktober en op donderdag 24 oktober kunt u kinderkleding en -schoeisel inleveren bij de Ontmoeting. Tussen 19.30 en 20.30 uur staan er vrijwilligers klaar om uw tassen, vuilniszakken of enkele jas aan te pakken. Wat wordt er verzameld? Goede, schone kinderkleding (liefst winterkleding) van maat 98 tot en met maat 176. En goed schoeisel maat 20 tot en met maat 38. Mocht u deze avonden niet in de gelegenheid zijn uw bijdrage af te leveren, dan mag het ook ingeleverd worden bij Corma Baas, Fortlaan 43, tel: 7519430