KIDS kledingmarkt 1 november

Afgelopen 1 november hielden we weer een KIDSKledingmarkt voor gezinnen met een kleine beurs. Mensen konden te klein geworden kleding inleveren voor ruilbonnen en weer nieuwe kleding uitzoeken op deze markt met gesloten portemonnee. De rest werd voor E0,50 per stuk verkocht en de opbrengst hiervan wordt weer bijgelegd bij een leuk KIDSMiddag.
Het was een geslaagde KIDSkledingmarkt waar 2400 kledingstukken(!!!) een nieuwe kleine eigenaar kregen. Wat aan het einde van de dag over was, werd gedoneerd aan de Kledingbank Sant’Egidio in Apeldoorn. Die waren super blij met deze donatie, want in vergelijking met vorig jaar zijn er anderhalf keer zoveel mensen die gebruik maken van deze kledingbank. Onze missie is geslaagd en we helpen hen op deze manier ook weer verder met hun missie! Dankbaar voor iedereen die de afgelopen weken hun handen uit de mouwen staken voor dit mooie werk, dankbaar voor alle faciliteiten om deze markt te kunnen houden en dankbaar dat we als kerk een lichtje mochten zijn voor mensen in onze naaste omgeving die dit nodig hadden.
Gezegend om anderen tot zegen te zijn!