Denken over gedenken

Op donderdag 24 oktober organiseren Marinka de Haan (uitvaartverzorger) en Corma Baas (predikant) een avond over gedenken. Marinka zal vanuit haar professie vertellen over de keuzes die mensen moeten maken bij een overlijden, ongeacht welke uitvaartondernemer/verzorger uw voorkeur heeft. Wat komt er zoal bij kijken? Welke mogelijkheden zijn er? Wat moet er geregeld worden? Welke vrijheid heb je daarbij? Eén en ander wordt geïllustreerd aan de hand van foto’s.
Corma zal vanuit haar ambt vertellen over zorg bij overlijden. Wat zegt de Bijbel over zorg voor een overledene, over begraven en cremeren? Hoe vul je een kerkelijke uitvaart in?
Het geheel wordt muzikaal omlijst door zanggroep Celebrate, o.l.v. Roelf Roelfs.
Vanaf 18.30 uur is de Ontmoeting open. Het programma denken over gedenken is van 19.00 uur tot 21.00 uur. Opgave vooraf is noodzakelijk. Tot zondag 20 oktober kunt u zich aanmelden via email: of telefonisch via tel: 7519430