De rode draad, gesprekken over het geloof  voor de tussengeneratie

Binnen onze kerk houden wij gesprekken over het geloof onder de titel ‘de rode draad’. Een rode draad geeft de loop van iets aan. Wellicht loopt het geloof als een rode draad door jouw leven of zou je dat graag willen. Praat, denk, luister en lees dan met ons mee. Je bent van harte welkom. Iedere maand komen we bij elkaar van 20.00 uur tot 21.30 uur bij iemand thuis. Wil je maandelijks een aankondiging hebben per mail, geef je naam en mailadres dan door aan ds Corma Baas, tel: 7519430 of mail: Ook als je één keer wilt deelnemen, ben je uiteraard van harte welkom. Elke avond heeft namelijk zijn eigen invalshoek en thema.

Woensdag 6 november: Op de bonnefooi
Deze bijeenkomst is op Soldeniersveld 203 bij Esther en Ben

Op de bonnefooi reizen, te goeder trouw. Ben jij een persoon die een (vakantie)reis tot in details uitwerkt, boekt, verzekert? Zet jij de avond voor vertrek je kast open en mik je van alles in je koffer? Wij luisteren vanavond naar elkaar hoe wij op reis gaan en wat dat zegt over ons karakter, over onze manier van leven. Alles ingecalculeerd of à bonne foi?

Kijk HIER voor het volledige jaarprogramma