KIDSmiddag “Stuiter je mee” een succes

Op 18 september was het weer zover: een kidsmiddag voor kinderen die niet vaak een leuke middag hebben om welke reden dan ook. Het was een spetterende middag met een activiteitencircuit van eendjes vangen, goud zoeken, een stormbaan, een kleefkussen, poffertjes bakken, slushpuppy’s tappen, kegelen, spijker poepen en de kinderen mochten ieder een bal uitzoeken en zelf opblazen met een compressor….en meenemen naar huis natuurlijk. Het was een groot feest voor iets minder dan 50 kinderen. Ouders bleven gezellig hangen voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in de kidsruimte boven in de kerk. De Julianakerk was gisteren een open huis, een warme, veilige plek voor kinderen en hun ouders die het niet gemakkelijk hebben. Delen is vermenigvuldigen…..wij worden blij en warm van zoveel plezier en blije kindergezichtjes; het is het grootste cadeau voor een ieder die zijn tijd, energie en liefdevolle aandacht hiervoor gaf.  Hartelijke groet, Fenna Engeltjes