Kidskledingmarkt 24 mei

Op 24 mei was er de KIDSkledingmarkt voor gezinnen in Apeldoorn die de touwtjes aan elkaar moeten knopen om rond te kunnen komen.

Woensdagavond : Na dagen van sorteren kwam er een bus en een vrachtwagen voorrijden…. Tijd om alles wat ingezameld was te verplaatsen naar de Julianakerk. Voor de Kidskledingmarkt!!!

Vrijdagochtend 8.30 :Eindelijk is het zo ver… Handen uit de mouwen terwijl boven onze hoofden wat vragen hangen! Hoe druk wordt het? Zou alles passen? Redden we het qua tijdsschema? Spannend……Zo’n nieuwe locatie is namelijk ook voor ons helemaal nieuw! Er was nog snel een tent geregeld, dus hop hop hop…. Aan het werk met z’n allen! Tafels werden versleept, de tent werd opgezet, de kleding uit de dozen, lekkers op de tafel, knutsel voor de Kids klaargezet en in een paar uur keihard werken… Wauw…. De kledingmarkt was zo goed als klaar!!

Vrijdagmiddag 13.45 : We kijken door het keukenraam… Er staat al een grote groep mensen te wachten. Yes!!!! Toen het lint doorgeknipt…. “De Kledingmarkt is Open”!!!!!!!

Warm, zon, kids, kleding, grote glimlach, volle tassen, geschminkte gezichtjes, liefde, behulpzaamheid en water! Zomaar wat woorden over een geweldige kledingmarkt die we hadden. 2530 kledingstukken hebben een nieuwe eigenaar!

Onze eer mag naar de Heer!

En voor een ieder die z’n steentje bijdroeg, Bedankt!!! In het bijzonder, bedankt Ben!
Een warme glimlach van alle vrijwilligers van de KIDS kledingmarkt!

Vriendelijke groet,
Hennie v.d. Kamp/Fenna Engeltjes
Namens het KIDSKledingteam
en de Diaconie van PWANO Apeldoorn

Wil je mee helpen als vrijwilliger, meld je dan aan via facebooksite kidsmiddagen.
https://nl-nl.facebook.com/KIDSmiddagen/