Kidsmiddag 10 april

Afgelopen woensdag was er dan de eerste Kidsmiddag die gehouden werd bij de Julianakerk. KIDSMiddagenApeldoorn verzorgt een aantal hele leuk kindermiddagen in het jaar voor 50 kinderen uit Apeldoorn die niet vaak een leuke middag hebben om uiteenlopende redenen. Voor iedereen best spannend hoe het allemaal zou gaan verlopen de eerste keer op onze nieuwe locatie, maar het werd een fantastische middag! Het thema van deze middag was ‘Heel Apeldoorn bakt’ met als kers op de taart een theatervoorstelling van kindertheater BJ Brillekip.

De kinderen werden ontvangen door een echte lakei en werden verdeeld over vijf groepen. Ouders konden blijven voor een kop koffie met wat lekkers.  In iedere groep werden de mooiste baksels gemaakt. Toen iedereen klaar was, werden alle baksels op een lange tafel gezet. Iedere groep presenteerde zijn eigen baksels, waarvoor we natuurlijk een daverend applaus gaven. En dan het leukste van allemaal….de proeverij. Iedereen heeft gesmuld van alle lekkernijen en ook de ouders deden daar aan mee. We eindigden met een hilarische theatervoorstelling ‘Voor effe friends’ die gegeven werd door kindertheater BJ Brillekip. De kinderen (en stiekem ook de vrijwilligers en ouders) hebben genoten: feest, plezier en zoveel blije gezichten! We voelen ons zó gezegend omdat we anderen deze middag tot zegen mochten zijn!!