Kerstvieringen 2018

Samen willen we vieren dat Christus wordt geboren in de stal van Betlehem. Dat het Woord vlees geworden is. Dit doen we op verschillende momenten in de Julianakerk.

Op maandag 24 december vieren we in de Julianakerk Samen kerst. Samen met wie maar wil. Samen met de kinderen van Kerk op schoot, maar ook de kinderen van de kindernevendienst, de mensen van Rock Solid en Solid Friends en natuurlijk iedereen die maar zin heeft. Samen maken we er een feest van. En dat is dan ook het thema: Samen. Of was het nou amen? Hoe dan ook, van harte welkom voor deze (s)amenkomst om 17:00 uur! HIER is de orde van dienst

Om 22.00 uur is er de kerstnachtdienst. In het donker van de nacht vieren we de komst van Jezus als Licht in ons leven. Het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor zal met en voor ons zingen. U kunt de orde van dienst HIER vinden

Op Kerstmorgen vieren we om 10.00 uur de geboorte van Jezus, de komst van Christus in ons leven.  Het koor Goodnews zingt voor aanvang en in de kerkdienst kerstliederen. Voor deze dienst kunt u de orde HIER vinden

Na de dienst is koffiedrinken met daarna de traditionele kerstborrel. Voor iedereen die nog niet naar huis moet of wil is er de gelegenheid om wat langer het feest van Kerst met elkaar te vieren.