Sams kledingactie

Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie en steun Cordaid Mensen in Nood!
Op Zaterdag 6 oktober  a.s. vindt in Apeldoorn de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken van 9.00 uur tot 11.00 uur afgeven bij de volgende adressen: Julianakerk,  Bloemheuvellaan  1

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat Basisonderwijs voor kinderen van 6 tot 14 jaar in crisisgebieden in de Centraal Afrikaanse Republiek
De Centraal Afrikaanse Republiek is een straatarm land in midden Afrika met bijna 5 miljoen inwoners. Het land wordt al jaren geteisterd door burgeroorlogen en het is ontwricht door de aanhoudend geweld. Bijna een miljoen mensen is hun huis ontvlucht en leeft als vluchteling. De helft van de bevolking heeft structureel te weinig voedsel, tweederde heeft geen toegang tot schoon drinkwater en gezondheidszorg. Onder deze zware omstandigheden schiet het onderwijs te kort.

Sam’s Kledingactie omarmt dit project van Cordaid en de opbrengst van de voorjaarsactie van 2018 zal gebruikt gaan worden om een bijdrage te leveren aan de wederopbouw en herinrichting van 11 scholen. De concrete bijdrage aan de verschillende scholen wordt in het begin van 2018 gemaakt en zal dan aan de hand van een beschrijving worden gedeeld.
Voor informatie over de actie kunt u bellen of mailen met de plaatselijke vrijwilliger:
Herman Koldenhof, Edisonlaan 143, 7316JL Apeldoorn 055-5213767  / 06-57553519
Of voor nog  meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.