Warm welkom voor Henk Boter op 6 april

Op donderdagavond 6 april hebben velen onder ons van de gelegenheid gebruik gemaakt om kennis te maken met onze aanstaande predikant Henk Boter en zijn vrouw Roelien Boter. De voorzitter van de benoemingscommissie, Willem Greijdanus, heeft in geuren en kleuren verteld hoe het proces is verlopen tot de uiteindelijke voordracht van Henk.
Ook Henk kreeg het woord en toonde zich buitengewoon verguld met zijn aanstaande bevestiging, die op zondagmiddag 4 juni, 1e Pinksterdag, zal plaatsvinden.
Na een dankwoord van de voorzitter voor de gewaardeerde inzet van de benoemingscommissie kregen ook onze huidige predikanten ds. Corma Baas en ds. Jaap Kappers een attentie als dank voor hun extra inzet, waarmee zij de predikantsvacature als gevolg van het emeritaat van ds. Meinte van Diggelen hebben opgevangen.
We hebben de avond afgesloten met een speed data carrousel. Met Dineke Vis als tijdsbewaker is Henk voor 5 minuten aangeschoven bij ieder van de opgestelde tafels en heeft zo met alle aanwezigen persoonlijk kennis gemaakt. De avond vormde een mooie opmaat naar een nieuwe periode.