Musical Mozes was groot succes!

Vele honderden mensen vanuit onze wijkgemeente en ook ver daarbuiten hebben in mei 2015 kunnen genieten van een indrukwekkend slotstuk van de Musical Mozes. Het heeft de verwachtingen  van velen ruimschoots overtroffen. De spelers en zangers op het toneel hebben alle talent uit de kast gehaald om er iets onvergetelijks van te maken en het resultaat mocht er zijn!

Het is een musical geweest, die niet zonder slag of stoot tot stand is gekomen en daarom lijkt op het Mozesverhaal zelf. Om met de slotwoorden van de regisseur te spreken, zijn we nu een wijkgemeente met een verhaal. Een wijkgemeente waarin ruimte is voor opbouwende initiatieven als 7 dagen in Jeruzalem, Musical Mozes, Repair café, van OostnaarOost, in één grote kring avondmaal vieren in het park met Pinksteren en nog veel meer. ‘Een wijkgemeente met een verhaal, die kan momenten samen vieren en zo weer verder pionieren’.